Tomàs Ferrandis anuncia la seua presentació i la retirada de la primera línia de la política municipal.

Setmana passada Tomàs Ferrandis va anunciar als integrants de la llista de Compromís per Xeresa del 2015 i militants del Bloc de Xeresa la seua intenció de retirar-se de la primera línia de la política municipal per presentar-se com a candidat a Diputat a Corts Valencianes. Ferrandis va entrar de regidor a l’Ajuntament de Xeresa al 1999 com a únic integrant del Bloc al seu grup, després del sorpasso al 2004, va aconseguir la primera majoria absoluta de 6 regidors d’11 al 2007, una majoria absoluta que va augmentar en dos ocasions més al 2011 i al 20115 amb 7 dels 11 regidors.

Va ser vocal a la FVMP des del 2011 al 2015, motiu pel qual se li va confiar la posada en marxa del grup de la FVMP com a Cap de Gabinet funció que havia de deixar en assumir la Presidència de la Mancomunitat de Municipis de la Safor Valldigna al 2017.
Milita al BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ des de la seua fundació com a partit d’on és Conseller Nacional. És membre del corrent intern Bloc i País.
Diplomat en Informàtica per la Universitat Politècnica de València, treballa de Professor Tècnic interí de FP des de l’any 2008.

Dedicació única front a la ultradreta.
Al marge de que els Estatuts del BLOC estableixen la incompatibilitat per a exercir el càrrec de diputat i el d’alcalde al mateix temps, el mateix candidat no és partidari d’acaparar els dos càrrecs. Cada dia més militants de Compromís entenen que per a frenar a la ultradreta cal dedicar-se exclusivament a la defensa de les idees i la gestió a tot arreu del País. Ferrandis també opina que la vida política ha canviat i cal fixar-se en les forces emergents de la dreta que «no volen perdre ni un segon en la gestió, només fan discurs»

Si vols, pots escoltar l'entrevista que li ha realitzat Rafa Martínez. https://bit.ly/2MNiYIj