Jueves, Diciembre 08, 2022 Noticias

La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha explicat que es tracta d’una programació molt completa i diferent, on tan majors com menuts gaudiran d’esdeveniments, molta música, tradició i festa.

Jueves, Diciembre 08, 2022 Noticias

La regidora de Comerç, Vicenta Ferrer, acompanyada pel president de Comerços de Roís de Corella i adjacents, Julio Cantó, i del president de Comerços del Centre Històric, Pedro Izquierdo, ha presentat aquest matí la campanya de Nadal del comerç de la ciutat. Es tracta del segon any que tots els barris de Gandia fan conjuntament aquesta iniciativa.

Jueves, Diciembre 08, 2022 Noticias

El passat diumenge va tindre lloc una nova jornada de neteja i de retirada de brosaleza a la muntanya de Santa Anna, a Oliva. Aquesta acció està dins del projecte Libera que duen a terme Ecoembes, SEO Birdlife, la Generalitat Valenciana i en el qual col·labora la Regidoria de Medi Ambient i Cicle Integral de l’Aigua de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalada per Maria Josep Llorens.

Jueves, Diciembre 08, 2022 Noticias

L'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per les regidores Carmen Fuster i Vicenta Ferrer, va rebre el passat dissabte als 15 alumnes de la ciutat amb premi extraordinari al rendiment acadèmic en l'ESO el curs 2021-22. Tots ells, amb un expedient de 10, suposen un gran orgull i contribueixen a fer Gandia una ciutat millor.

Jueves, Diciembre 08, 2022 Noticias

Els carrers de la ciutat s'han il·luminat i decorat per donar pas a una de les èpoques més populars de l'any: Nadal. Al llarg del passat cap de setmana, Gandia ha obert la programació nadalenca, la qual romandrà fins al 5 de gener de 2023. Dissabte es va procedir a l'encesa de llums, però també han estat presents altres actes típics de la festivitat. Així, diumenge es va portar a terme el pregó de Nadal per part de l'Associació Betlemista de Gandia i la inauguració del betlem monumental que ja es pot visitar en la planta baixa de l'Ajuntament.

Jueves, Diciembre 08, 2022 Noticias

La regidora de Patrimoni, històric, artístic i cultural, Alícia Izquierdo, va visitar dimarts passat les obres que s'estan realitzant al nou Depòsit del Museu Arqueològic de Gandia, que acollirà totes les restes arqueològiques de la comarca de la Safor.

Jueves, Diciembre 08, 2022 Noticias

L’Alcaldessa d’Oliva Yolanda Balaguer ha rebut aquest matí la notícia del Vicepresident i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica Hèctor Illueca la resolució del Programa d’ajudes a les actuacions de rehabilitació de barris dels Fons Next Generation UE i li ha anunciat que Oliva és un dels municipis beneficiats d’aquesta subvenció. 

Jueves, Diciembre 08, 2022 Noticias

L'Ajuntament de Gandia ha aprovat en Junta de Govern el primer Protocol Municipal d'Absentisme i Abandonament Escolar (PMAAE) de la ciutat. Es tracta d'una base normativa que ajusta legislació de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport a la realitat de Gandia. Tal com ha explicat la regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, ha estat consensuat i treballat per tots els centres educatius de la ciutat i compta amb la participació dels cossos de seguretat com la Policia Local, a través de la figura de l'agent tutor; la Policia Nacional, la regidoria de Serveis Socials i la inspecció educativa.

Jueves, Diciembre 08, 2022 Noticias

El parlament Europeu ha celebrat a la seua seu a Brussel·les el fòrum “El sector turístic dinamitzador d’una recuperació sostenible”, l’encontre ha servit per a treballar els eixos fonamentals per a aconseguir un turisme de qualitat, transversal i rellevant en l’àmbit de la recuperació econòmica.

Jueves, Diciembre 08, 2022 Noticias

El Teatre Serrano va penjar el cartell d'aforament complet per al concert de Gisela i els tres cors infantils de la ciutat. L'actuació va haver de ser traslladada des de la plaça del Prado al Teatre Serrano a causa de l'amenaça de pluja, cosa que va provocar que algunes famílies no pogueren gaudir del concert de Gisela.