El Sona Baixet torna aquest 2023 carregat d'activitats artístiques i culturals per a tota la família. Serà el dissabte 1 i el diumenge 2 d'abril, quan xiquets i xiquetes podran gaudir d'un cap de setmana programat especialment per a ells i elles, combinant algunes propostes que també podran compartir amb els més grans.

Així ho han presentat el regidor de Cultura, Nahuel González, acompanyat per la representant del Teatre Raval, Isa Cogollos, han presentat aquest festival aquest matí en roda de premsa.

Teatre, cinema, concerts, dansa i arts plàstiques són algunes de les disciplines que inclou el cartell d'aquesta 9a edició, la qual es desenvoluparà de forma simultània en tres espais diferents: el Teatre del Raval, la Fundació Espurna i el carrer Sant Ramon del barri del Raval.

«Aquest festival és la nostra referència per als més menuts perquè està dirigit específicament a ells i a les famílies que els acompanyen», ha expressat l’edil. González ha aprofitat per agraïr la tasca que fa la Casa Calba i el Teatre del Raval: «És important que donem suport a institucions culturals que donen alternatives i oferta a una ciutat que necessita d’aquests espais com el Sona Baixet per oferir als més menuts una oferta d’oci».

El duo barceloní Ual·la, Jaume Barri, la companya belga Het Fluisterhuis, El Romperécords, Pierre Bastien, Dr. Truna, Enámbar Danza i el Ball de Sant Vito són alguns dels artistes que ens visitaran aquest any. També gaudirem del taller d'art amb Pepa Castillo, 'Toca Madera' amb Jocs de Fusta i la Minidisco amb El Triangulista com a mestre de cerimònies.

La programació serà idèntica per als dos dies amb la intenció de facilitar la conciliació de les famílies i de fer possible la creació de recorreguts alternatius per a no perdre's cap esdeveniment.

«El 2015 començàrem a fer aquest festival i un any més el presentem contents per poder mostrar tot allò que fem i a més l’Associació Espurna ens cedeix el seu espai. Hi haurà cultura de proximitat i també internacional amb la companya belga Het Fluisterhuis que ens portaran una proposta molt interessant», ha agregat Cogollos.

Aquest any el festival també recupera els dinars populars amb la instal·lació del Gastroespai, en col·laboració amb el col·lectiu Ca Saforaui. La venda d'entrades anticipades i abonaments per als dos dies està ja disponible al web www.sonabaixet.com i al web del Teatre del Raval amb un preu de 10 € i 12€ respectivament.