L'Ajuntament de Gandia ha aprovat en Junta de Govern el primer Protocol Municipal d'Absentisme i Abandonament Escolar (PMAAE) de la ciutat. Es tracta d'una base normativa que ajusta legislació de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport a la realitat de Gandia. Tal com ha explicat la regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, ha estat consensuat i treballat per tots els centres educatius de la ciutat i compta amb la participació dels cossos de seguretat com la Policia Local, a través de la figura de l'agent tutor; la Policia Nacional, la regidoria de Serveis Socials i la inspecció educativa.

Els carrers de la ciutat s'han il·luminat i decorat per donar pas a una de les èpoques més populars de l'any: Nadal. Al llarg del passat cap de setmana, Gandia ha obert la programació nadalenca, la qual romandrà fins al 5 de gener de 2023. Dissabte es va procedir a l'encesa de llums, però també han estat presents altres actes típics de la festivitat. Així, diumenge es va portar a terme el pregó de Nadal per part de l'Associació Betlemista de Gandia i la inauguració del betlem monumental que ja es pot visitar en la planta baixa de l'Ajuntament.

El Teatre Serrano va penjar el cartell d'aforament complet per al concert de Gisela i els tres cors infantils de la ciutat. L'actuació va haver de ser traslladada des de la plaça del Prado al Teatre Serrano a causa de l'amenaça de pluja, cosa que va provocar que algunes famílies no pogueren gaudir del concert de Gisela.