La Regidoria de Cultura, Música i Biblioteques, que dirigix el regidor Julio Llorca, presenta la sisena edició del cicle “Música a la mar” amb una planificació d’actuacions que tindran lloc des de l’últim cap de setmana de juliol fins al 4 de setembre, que es portaran a terme al carrer de Nàpols, a l’Església de la Platja, al carrer de Bellreguard i a la plaça d’Europa. Dins d’aquest cicle musical es troben dues actuacions més roqueres que s’engloben dins del Rock&ROliva.

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha cubierto en la fase ordinaria de la preinscripción el 100% de las plazas de grado y doble grado ofertadas para el curso académico 2022-2023. Para el director del campus, Jesús Alba, “son resultados muy buenos, que avalan el esfuerzo realizado para ofrecer titulaciones de alta calidad”.

Amb motiu de l'Any Jubilar Sant Francesc de Borja el Departament de Turisme i el de Política Festiva, amb la col·laboració de la Falla Sant Nicolau Mosquit, han programat el Funny Borja, una sèrie d'activitats que se celebraran el 30 de juliol a la platja de Gandia. Així ho han presentat a roda de premsa el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, i Juanjo Payá, tècnic del departament de Polítiques Festives.