La Policía Nacional de Gandia organizó ayer un acto de celebración del 196 aniversario de su creación. En las dependencias de la comisaría, tuvo lugar el acontecimiento donde se proyectó un vídeo institucional, y posteriormente el Comisario Jefe de la Policía Nacional en Gandia, Carlos Julio San Román, hizo un repaso de los acontecimientos más relevantes de estos 196 años de historia, de evolución, de dedicación y trabajo al servicio de la ciudadanía.

Concurs Nacional de Coques

La ciudad de Oliva celebra el segundo “Concurs Nacional de Coques” un certamen gastronómico, organizado por la delegación de Turismo del Ayuntamiento de Oliva y la Asociación Gastronómica Amics de les Coques (AGACO), dedicado al sector de la hostelería y la panadería profesional y que en esta edición contará con la participación de 20 equipos previamente seleccionados por la dirección técnica, llegados de diferentes puntos de España. El concurso también cuenta con la participación de 5 escuelas de hostelería, que optarán a un premio independiente para incentivar el conocimiento de la tradición de las cocas en la etapa formativa profesional.

Carlos Costa y Rafa Martínez

La Hermandad de la Santísima Cruz ha organizado el III Concierto de Cuaresma de Música Sacra. Dicho concierto tendrá lugar el próximo sábado 13 de abril a las 20:30 horas en la Iglesia de las Escuelas Pías.

El concierto estará interpretado por la Societat Musical Benirredrà, la cual acompaña a la Hermandad de la Santísima Cruz en sus desfiles procesionales de la Semana Santa.

Los músicos de la Societat Musical de Benirredrà interpretarán diferentes piezas propias de este tiempo litúrgico, incluyendo las dos marchas de procesión propias que tiene la Hermandad: "La Santa Creu" y "María Magdalena".

En el mismo concierto se estrenarán por primera vez dos magníficas obras de los compositores Xavier Cabrera y Vicent Mengual.

El acto es gratuito y está abierto tanto a cofrades como al público en general.

Carlos Costa, el Hermano Mayor de la Hermandad Santísima Cruz, ha estado en los estudios de Onda Cero Gandia y nos ha contado todo sobre III Concierto de Cuaresma de Música Sacra.

Escucha la entrevista que Rafa Martínez ha realizado pinchando en este enlace.  https://bit.ly/2IerbWu

Projecte de remodelació del Club Nàutic de Gandia

Sobre el projecte, durant l'acte s'ha explicat que comptarà amb una inversió de quatre milions d'euros, dos anys d'execució i que pretén ser una iniciativa que s'obri a la ciutadania que permetrà al Club Nàutic interactuar amb els visitants. Contempla l'actuació sobre 55.000 metres quadrats, inclosa la làmina d'aigua.
La remodelació del Club Nàutic serà aprovada pel Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de València.

- Contempla la remodelació integral de la dàrsena esportiva amb la remodelació dels molls i pantalans, dotant-los de serveis d'última tecnologia
- Renovació de la vora de la dàrsena (zona de l'actual aparcament) per ampliar la zona de vianants
- Condicionament de les instal•lacions del Moll dels Borja per a albergar nous amarratges
- Demolició integral de l'actual edifici i construcció d'un de nou que s'adapta al paisatge urbà i entorn
- Actuar en el punt de trobada entre el passeig Marítim i el Moll dels Borja per a crear una nova zona d'encontre.

El director del Reial Club Nàutic de Gandia, Daniel Vidal, ha afirmat que es tracta d'un "projecte de ciutat" i que han estat prop de 8 anys els que ha costat arribar al moment de la presentació.
Sobre el projecte, Vidal ha afirmat que "hem treballat molt per obrir el Club a la ciutat i aconseguir que el projecte siga econòmicament viable per als socis que són els que afrontaran el cost econòmic". "Hem definit nous espais com el passeig de locals comercials i estem estudiant tindre un varadero com a complement a les activitats que desenvoluparem" "Podrem albergar embarcacions que en l'actualitat no tenen cabuda a les nostres instal•lacions perquè s'ha detectat una demanda en aquest aspecte. Passarem a tindre 225 amarraments i dotarem de millors serveis als propietaris de les embarcacions".
El president del Club també va fer èmfasi en el fet que les escoles de vela, rem i caiac també tindran el seu espai per continuar realitzant la tasca d'apropar el mar i l'esport.

 

cançons de “Los Payasos de la Tele”

El concert, amb una entrada de 6 euros, será el proper dissabte 13 d’abril al Teatre Serrano

La Banda UAM S. Francesc de Borja , dirigida per Vicent Martí Ferrer, junt al Cor de l’Escola de Música “Mestre Valdovín” de Gandia, oferirà un concert solidari emotiu i familiar a benefici de Cáritas Gandia amb un programa format per les entranyables cançons de “Los Payasos de la Tele”. 
La recaudació íntegra se destinarà a Cáritas Gandia.
Les entrades estan a la venda a la seu de Cáritas Gandia (carrer Duc Carles de Borja, 15) de dilluns a divendres de 9-14 i de 16 a 17 hores.

Si vols, pots escoltar l'entrevista que ha realitzat Rafa Martínez. https://bit.ly/2YIAov1

 

 

 

La Comissió d'igualtat del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitza l'activitat gratuïta per a famílies 'Les dones que ens van portar a la lluna'. SERÀ DISSABTE 16 DE FEBRER A LES 12.00H, A LA CASA DE CULTURA DE GANDIA. L'assistència és lliure fins omplir la sala.

A partir de la història de Mónica Grady, una científica espacial, ens contaran les gestes d'altres super heroïnes, persones que van ser, són i seran capaces de grans assoliments en circumstàncies molt hostils. Totes elles utilitzaren les matemàtiques com a super poder i es van enfrontar a grans problemes sense resoldre amb valentia i astucia. Després del conte, interpretat per la companyia teatral 'Los gatos con Batas', es realitzaran experiments relacionats amb l'espai.

L'acció està finançada pel Programa d'Accions Culturals de la UPV i compta amb el suport de l'Ajuntament de Gandia.

Pluja Teatre

El director d'Onda Cero Gandia, Rafa Martínez, va entrevistar este passat dijous, 29 de març, als components de Pluja Teatre amb motiu del Dia Internacional del Teatre.

Un retrobamanet molt emotiu a on es van recordar els inicis d'aquest grup, a més de les grans anècdotes d'aquesta companyia.

Compartim amb vosaltres des d'aquest enllaç els moments viscuts als nostres estudis. https://bit.ly/2WwzHmB

El candidat a la Generalitat per Podem, Rubén Martínez Dalmau, visitarà la ciutat de Gandia dimecres que ve 6 de febrer.
Al costat del secretari general de la ciutat, Ángel Martín, membres del Cercle i del Consell de Coordinació, el candidat a les autonòmiques coneixerà de primera mà les propostes i iniciatives que s'estan duent a terme des de la formació gandiense. A més, Martínez Dalmau donarà a una entrevista en Onda Cero.
Després de l'entrevista la comitiva es dirigirà a la zona zero de l'incendi ocorregut el passat estiu, on s'explicarà de primera mà el problema i les seues conseqüències amb representants dels veïns afectats. Martínez Dalmau visitarà també el local que pròximament s'inaugurarà com la seu del partit.

Aquesta setmana han començat les obres de l'Hotel Caleia Gandia SPA, un hotel de quatre estrelles superior que es construirà a la platja de Gandia i que serà gestionat per la companyia Senator.

La nova infraestructura hotelera comptarà amb 200 habitacions distribuïdes en 10 plantes, de les quals 30 seran suites. L'hotel tindrà 13 altures, serà edificat amb els màxims requisits en l'àmbit energètic i mediambiental; i tindrà un disseny modern.

Els treballs es desenvoluparan sobre una superfície de 8.000 metres quadrats. D'aquesta xifra, 2.500 metres quadrats són per a ús hoteler; i 5.000 metres quadrats per a habitatges. A més, l'empresa cedeix a la ciutat un espai dotacional de 300 metres quadrats, per crear una zona verda de caràcter públic.