El dijous 23 de febrer es va celebrar al Centre Polivalent d’Oliva el Festival solidari de l’ONG “Manos Unidas”, amb el lema “Frenar la desigualtat està en les teues mans” amb un èxit de participació.

Els Serveis Esportius Municipals, com cada any, ha participat tant en les demostracions com en l’organització de l’esdeveniment. «Des de la Regidoria d’Esports i Benestar social s’ha treballat colze a colze amb «Manos Unidas» perquè aquest festival fora tot un èxit i així ha sigut» ha declarat Yolanda Navarro, responsable al capdavant del departament d’Esports i Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva.

L’acte va estar presentat per Mª Vicenta Tercero, que va donar pas a les diferents actuacions: tango, flamenc, dansa clàssica, gimnàstica rítmica i patinatge van donar color a aquest acte solidari. Més de 100 xiquetes i xiquets de les Escoles Esportives oferiren una entretinguda vetlada plena de ritme i diversió. Entre altres actuacions també cal destacar la col·laboració del cor d’Ames de casa Tyrius que van cantar dues cançons amb missatges encoratjadors i solidaris i en acabat, interpretaren per a tot el públic l’himne d’Oliva.

Per concloure la jornada, que va estar presidida per María Salort, delegada de “Manos Unidas” d’Oliva, es van rifar diferents productes d’empreses col·laboradores del poble. Els donatius han estat en benefici del projecte de construcció d’un accés a aigua neta per a la comunitat de Syaolwe a Kènia.

A l’acte va assistir l’alcaldessa d’Oliva Yolanda Balaguer, la regidora d’Esports i Benestar social Yolanda Navarro i l'altres representants de l’Ajuntament d’Oliva.

Manos Unidas i la regidoria d’Esports i Serveis Esportius Municipals han volgut agrair la col·laboració a tots els participants: C. Ritmoliva, C. Patinem, EEM Dansa Clàssica i Espanyola, G.R. Ball Esportiu Star Dance, Cor Ames de cas Tyrius, als organitzadors, especialment a la seua presidenta Maria Salort i a totes les persones assistents.