La presidenta de la Junta de Districte de Corea, Inmaculada Rodríguez, acompanyada d’Alfonso Rufat, president de l’associació veïnal i de Salvador Gregori, coordinador de festes, han presentat la programació festiva del barri, que tindrà lloc el dissabte pròxim, 18 de juny.

Així, els actes començaran el divendres 17 de juny a partir de les 18 h amb jocs infantils a la plaça del Jardinet. El mateix dissabte a les 11 h romandran aquestes activitats al mateix espai. A partir de les 22 h es celebrarà el sopar veïnal de pa i porta al carrer Guitarrista Salvador García. Tot segut, hi actuarà el duet Coral i Jaume Costa.

“Ens fa molta il·lusió tornar a fer barri després de dos anys sense poder acollir aquest festa per la pandèmia”, ha destacat Rodríguez. “Volem que la gent vinga i puga gaudir en el 30 aniversari de l’Associació de Veïns de Corea”, ha afirmat Rufat.

“Cal recalcar que és gratuït per als socis i tindrà un cost de 6 € per als no socis”, ha puntualitzat Gregori. Aquests tiquets estaran a la venda al Centre Social del barri fins al divendres (inclòs). L’horari d’obertura és de 9 a 14.00 h, de dilluns a divendres.