Gandia va participar en la 42a edició del certamen ‘Madrid Fusión’, amb un showcooking en el qual Manuel Alonso, en representació de ‘Tasta Gandia’, va cuinar una “Albergínia llistada de Gandia amb tonyina, miso, bonic sec i salsa de taronja”. 

El xef també va explicar la importància de la cadena de valor en la gastronomia, destacant la rellevància del producte de proximitat d'alta qualitat amb el qual es compta en la localitat i a la comarca.

Segons indiquen fonts municipals, a través de la marca ‘L’Exquisit Mediterrani’, "es va mostrar el millor de la nostra cuina i oferta de restauració, així com els nostres millors productes autòctons mediterranis. D'aquesta manera, Gandia reprèn la presència en una de les principals fires del sector que se celebren a Espanya".

Acompanyant a Manuel Alonso durant la seua presentació van estar el diputat de Turisme, Jordi Mayor; el director de València Turisme, Xavi Pascual; el regidor de Turisme de València, Emiliano García; el director de Visit València, Toni Bernabé, i la tècnica de Turisme de Gandia, Olatz Megia.