Divendres passat, dia de Reis, 53 valents i valentes desafiaren la temperatura de l'aigua del Port de Gandia per a fer la tradicional Travessia d'hivern al Port de Gandia X Memorial Juan Gerardo Koninckx. 200 metres de distància amb eixida des dels tinglados del port i meta a Platja Varadero que van concloure amb una xocolatada per a entrar en calor.

En categoria masculina, el guanyador va ser Hektor Rosen, del club CN Ferca San José, amb un temps final de tres minuts i huit segons. Segon va ser Ivan Pelufo Lorenzo, del CN Trencaones Alzira, i el pòdium el completava Joel Robles Escrivà, del Triatló Corriol.

Pel que fa a la categoria femenina, la primera a arribar va ser Silvia Báez Dieguez, del NIE Gandia, seguida per Mónica Cardete Roig, del Club Triatló Gandia, i en tercera posició Núria Arbona Orovay, del CN Master Torrijos. La regidora d'Esports, Lydia Morant, va participar en la prova acabant en la 10ª posició.