Projecte de remodelació del Club Nàutic de Gandia

Sobre el projecte, durant l'acte s'ha explicat que comptarà amb una inversió de quatre milions d'euros, dos anys d'execució i que pretén ser una iniciativa que s'obri a la ciutadania que permetrà al Club Nàutic interactuar amb els visitants.

Contempla l'actuació sobre 55.000 metres quadrats, inclosa la làmina d'aigua. La remodelació del Club Nàutic serà aprovada pel Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de València.

- Contempla la remodelació integral de la dàrsena esportiva amb la remodelació dels molls i pantalans, dotant-los de serveis d'última tecnologia
- Renovació de la vora de la dàrsena (zona de l'actual aparcament) per ampliar la zona de vianants
- Condicionament de les instal•lacions del Moll dels Borja per a albergar nous amarratges
- Demolició integral de l'actual edifici i construcció d'un de nou que s'adapta al paisatge urbà i entorn
- Actuar en el punt de trobada entre el passeig Marítim i el Moll dels Borja per a crear una nova zona d'encontre.

El director del Reial Club Nàutic de Gandia, Daniel Vidal, ha afirmat que es tracta d'un "projecte de ciutat" i que han estat prop de 8 anys els que ha costat arribar al moment de la presentació. Sobre el projecte, Vidal ha afirmat que "hem treballat molt per obrir el Club a la ciutat i aconseguir que el projecte siga econòmicament viable per als socis que són els que afrontaran el cost econòmic". "Hem definit nous espais com el passeig de locals comercials i estem estudiant tindre un varadero com a complement a les activitats que desenvoluparem" "Podrem albergar embarcacions que en l'actualitat no tenen cabuda a les nostres instal•lacions perquè s'ha detectat una demanda en aquest aspecte. Passarem a tindre 225 amarraments i dotarem de millors serveis als propietaris de les embarcacions". El president del Club també va fer èmfasi en el fet que les escoles de vela, rem i caiac també tindran el seu espai per continuar realitzant la tasca d'apropar el mar i l'esport.