La Federació de Moros i Cristians d’Oliva (FMCO), amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, organitzen el XVIII Concert de música festera que oferirà la Banda Simfònica de l’Associació Artístic Musical d’Oliva (AAMO), amb la participació de la Colla Sarabanda d’Oliva, el pròxim diumenge, 17 de juliol, a partir de les 20.30 h, en la plaça de Sant Roc.

La principal novetat d’aquesta edició és que el concert no es realitzarà a l’esplanada del Castell (Parc de l’Estació), on tradicionalment s’ha fet, sinó que, per primera vegada, es trasllada al Raval de la Ciutat, i s'ubicarà a la plaça de Sant Roc. 

El trasllat de la ubicació del Concert de Festes té com a objectiu principal millorar l’audició, ja que l’esplanada del castell és un espai massa obert i no afavoria el gaudi del concert. A més a més, es busca així portar la festa a tots els barris de la ciutat i, en especial, omplir de música festera l’emblemàtica plaça de Sant Roc, on van nàixer les festes el 1921.

Un concert carregat de la millor música de Moros i Cristians al qual la FMiCO convida a tothom a participar. A més, des de la FMiCO es vol agrair a l’AAMO la seua implicació en les Festes de Moros i Cristians d’Oliva i el treball estret i col·laboratiu amb la FMiCO, i també, a la Colla Sarabanda d’Oliva la seua participació i predisposició.