Amb motiu de l'Any Jubilar Sant Francesc de Borja el Departament de Turisme i el de Política Festiva, amb la col·laboració de la Falla Sant Nicolau Mosquit, han programat el Funny Borja, una sèrie d'activitats que se celebraran el 30 de juliol a la platja de Gandia. Així ho han presentat a roda de premsa el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, i Juanjo Payá, tècnic del departament de Polítiques Festives.

"L'Any Jubilar és una oportunitat per a ficar en l'agenda a la Família Borja i fer-ho des d'una mirada diferent. A més, servirà d'excusa per a seduir als milers de visitants que es trobaran a la platja aquest dia", ha destacat Mascarell. A més, l'edil ha explicat que "la diversió, la pólvora i la música" esdevindran els elements principals d'un ventall d'activitats ampli.

"Volem donar un trasllat a la nostra platja perquè coneguen la figura de Sant Francesc de Borja", ha anunciat Payá. Per tant, hi haurà dos blocs d'activitats simultànies, al Grau i al passeig Marítim, on poder gaudir d'una programació lúdica, de carrer i festiva. "Per concloure aquesta festivitat hi haurà un dels castells més grans que ha tingut la platja de Gandia en anys", ha conclòs el tècnic.