La Regidoria d'Igualtat i Diversitat de l’Ajuntament d’Oliva que encapçala Anna Mena, segueix presentant la programació d’activitats que s’ha organitzat des del Departament amb motiu del Dia Internacional de les Dones. En aquesta ocasió, s’ha presentat el concert de Pop Ladies i tant la regidora com tot l’equip de la delegació vol convidar a la població a gaudir de l’actuació, el proper dissabte, 4 de març, a les 20 hores al Centre Polivalent d’Oliva amb entrada lliure i gratuïta, fins completar aforament.

Aquest concert és el tribut de dues joves valencianes que van ser participants d'una de les edicions del programa Operación Triunfo i que versionaran amb un estil propi i molt personal èxits d’artistes del panorama musical nacional com ara Vanesa Martín o Rozalen o també, estrelles d’àmbit internacional com Lady Gaga, entre d’altres.

La presentació, per arrodonir un plantel de dones valencianes referents en les seves professions estarà a càrrec de la periodista olivera, María José Berbegall, coneguda per presentar uns dels programes referent de la televisió valenciana, A Punt Mèdia, "Valencians al món".

A més a més, el Departament d’Igualtat ha preparat moltes sorpreses més per al públic assistent. Entre les sorpreses preparades, hi haurà una il·luminació especial a la façana del Centre Polivalent i un "foto-reclam 360°" per poder endur-se un record d'aquest dia.

La regidora ha mostrat la seva satisfacció per poder comptar amb aquestes 3 dones per al concert, ja que tant Pop Ladies, com Maria José Berbegall, representen un model de dona, valenta, emprenedora, professional i lluitadora. I són referents mediàtics que ens ajuden a materialitzar i mostrar que l’empoderament femení es pot fer d’una manera amable, alegre i en positiu”, ha afegit en la presentació del concert Anna Mena.