El Departament de Cultura, Música i Biblioteques, que encapçala Julio Llorca, ha portat a les biblioteques d’Oliva el projecte de “La Maleta Lila”, apostant així per tindre en les instal·lacions col·leccions de llibres que treballen la igualtat, la sostenibilitat social i la lluita contra la violència de gènere des de la literatura.

“La Maleta Lila” és un projecte de les biblioteques d’Altea i Gata de Gorgos, que té com a principal objectiu la lluita pels valors i la igualtat. La maleta viatja per les biblioteques públiques valencianes que sol·liciten tindre-la en les seues instal·lacions durant dos mesos.

El regidor de Cultura, Música i Biblioteques va arreplegar la maleta ahir a la Biblioteca de Gata, i les biblioteques d’Oliva s’estan preparant per a donar el servei de “Punt Violeta” de lectura a disposició de la ciutadania amb material per fomentar les actituds igualitàries i el respecte.

“La maleta ja fa dos anys que recorre les biblioteques valencianes, i ara toca a les biblioteques d’Oliva donar aquest servei. Un projecte de lluita per la igualtat, que s'acosta als lectors de totes les biblioteques llibres especialment escollits per visibilitzar les dones i donar-los eines per construir una societat menys masclista i més igualitària”, ha assegurat Julio Llorca.