La Regidoria de Festes d’Oliva i els Festers de Sant Vicent organitzaren les tradicionals Calderes de Sant Antoni i el seu porrat. Aquesta edició era el 75 aniversari de les calderes i es pogué celebrar amb mesures de seguretat.

Durant el passat cap de setmana, la ciutadania va poder gaudir d’una programació molt diversa i adaptada a les circumstàncies sanitàries. Començà divendres amb la inauguració del Mercat Modernista, que comptà amb figurants, mercat d’oficis, ceràmica i tallers.

Segons informen fonts municipals; dissabte, les tradicionals Calderes de Sant Antoni es realitzaven amb mesures de seguretat i racions per emportar. Es va aconseguir així que centenars de veïns i veïnes pogueren gaudir de l’arròs amb fesols i naps.

També la música en directe va estar present, de la mà de JotaJaybers Pop Rock i Grupo Ñ, amb nombroses mesures de seguretat per a garantir el compliment de les normes sanitàries vigents, explican des del consistori.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha agraït el treball dels Festers de Sant Vicent, que com cada any han estat organitzant les Calderes de Sant Antoni, i en aquesta edició s’ha treballat intensament per tal de complir les mesures de seguretat. “Han estat mesos de reunions i modificacions en la planificació, però el treball ha tingut la seua recompensa, un poble feliç amb les festes i el seu porrat”, ha afirmat Yolanda Navarro.