El Centre Polivalent d’Oliva acollirà, la segona setmana de febrer, la novena edició de la Fira de Minerals d’Oliva que organitza la Regidoria de Cultura, Música i Biblioteques, que encapçala Julio Llorca, amb la col·laboració de la Societat Valenciana de Mineralogia; l’entrada serà gratuïta i s’hauran de complir les mesures de seguretat que marque la normativa sanitària.

La fira es podrà visitar el dia 12 de febrer de 10.00 h a 14.00 h i de 16.30 h a 21.00 h i el 13 de febrer de 10.00 h a 14.00 h i de 16.30 h a 20.00 h. “La Fira de Minerals d’Oliva s’ha convertit en un referent dins del sector que reuneix no sols a professionals i aficionats de la mineralogia, sinó que esdevé com a proposta d’oci alternatiu per a tota la família”, ha assegurat Julio Llorca.

Tal i com informen des del consistori, aquesta edició estarà marcada per les mostres de minerals, fòssils, gemmes, utensilis i col·leccions del món de la mineralogia, i la part de l’activitat comercial amb expositors nacionals i internacionals que li donen renom a aquesta exposició. A més, les persones que la visiten podran participar en el sorteig, convertit ja en tradicional, d’algunes de les peces exposades.

El regidor de Cultura, ha destacat que aquesta edició tornarà a enaltir aquesta fira, que l’any anterior no es va poder celebrar a causa de la situació pandèmica, i que enguany s’ha adaptat a la normativa, amb l’ús de la mascareta obligatori, l’ús de gel hidroalcohòlic a l’entrada, la distància de seguretat i el control d’aforament.