Les Regidories de Benestar Animal i de Joventut de l'ajuntament d’Oliva, que dirigeix Anna Mena, han col·laborat amb VEDAMA, per a l’organització, el dissabte, 11 de juny, d’una nova trobada canina, que comptarà amb la participació d'associacions, exhibicions, jocs, carreres, premis i molt més.

Aquesta serà la 8a edició d’aquest encontre de mascotes que tindrà moltes atraccions i punts d’informació per als propietaris i propietàries dels cans. La jornada donarà inici a les 18 hores en el passeig Gregori Maians, al costat del Centre Polivalent.

La cap de les dues àrees implicades en l’organització d’aquesta activitat, Anna Mena, ha volgut posar en valor aquest tradicional encontre perquè “des de les àrees de Benestar Animal i de Joventut, ens ompli d'alegria poder dur a terme la trobada canina després de dos anys sense poder-la realitzar, ja que és un acte important per a visibilitzar i donar suport a la tasca que fa VEDAMA i en agraïment a totes les persones que cuiden dels seus i dels nostres animals”.

Des de les dues Regidories de Benestar Animal i de Joventut, es convida a tota la ciutadania a participar i gaudir d'una meravellosa vesprada amb les mascotes i conéixer alguns trucs i jocs per a compartir moments entretinguts amb la família i les mascotes. Per aquesta raó, s’ha llançat un vídeo “molt animal” per a citar a tota la ciutadania que vulga participar, ho puga fer, el dissabte, 11 de juny a partir de les 18 hores en el passeig de Gregori Maians (enfront del Centre Polivalent d’Oliva).