L'ajuntament d'Oliva ha posat en marxa un nou servei d'assessorament gratuït per a ajudar els autònoms, emprenedors i pimes a digitalitzar els seus processos de negoci i producció i integrar la tecnologia en els seus productes i serveis.

“Es tracta d'una iniciativa que naix a través d'un conveni subscrit entre la Diputació de València i Cámara Valencia. A través d'aquest conveni diferents municipis de la província, entre els quals es troba Oliva, ofereixen a les seues empreses, pimes i autònoms assessoraments individuals sense cap cost” explicava el regidor delegat d'Ocupació i Empresa d'Oliva, Joaquin Calafat.

Les empreses interessades en aquest nou servei, podran sol·licitar cita, per a consultes puntuals sobre digitalització del seu negoci, per a rebre un informe de recomanacions, un pla de transformació digital o d'estratègia digital, o per a informar-se d'ajudes econòmiques que els permeten desenvolupar els seus projectes tecnològics.

Les temàtiques a tractar en les consultories podran enfocar-se d'acord amb les necessitats del negoci: Màrqueting digital i xarxes socials, Presència Web, Comerç electrònic, Gestió de clients/CRM, Planificació de recursos/ERP, Finançament i ajudes, etc., entre altres àmbits de la Transformació Digital.

Els consultors de Cámara Valencia estaran disponibles en format en línia i presencial en l'Agència de Desenvolupament Local d'Oliva, situada al carrer Constitució núm. 2, i s'adaptaran a la disponibilitat de les persones interessades.