L’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer, i el regidor d’Agricultura, Miquel Domenech, visitaren el passat dimarts la població de Piles a petició del seu alcalde, David Morant, per estudiar l’impacte de les actuacions previstes sobre la carretera que connecta els dos municipis, la CV-670, coneguda com la carretera de les platges del sud de la Safor o Natzaret-Oliva.

La millora de la connectivitat per carretera entre Oliva i Piles es materialitzarà amb l'ampliació de la plataforma de carretera i la construcció d’un vial ciclopeatonal, corregint els problemes que sorgien en aquest tram en matèria de seguretat, i condicionant l’accés rural al mateix amb asfaltat i senyalística nova.

Aprofitant les actuacions que es preveuen iniciar imminentment aquest mes de març, s’ha volgut solucionar una demanda persistent del sector agrícola. Això és, fer d’únic sentit el camí Vell de Piles des de Terranova fins a Oliva i mantenint el doble sentit de Terranova a Piles. A més a més, segons informa el responsable d’Agricultura de l'Ajuntament d’Oliva Miquel Domenech, «s’ha treballat un camí opcional que és el camí de les Passadores per a fer un circuit tancat i facilitar l’accés a aquest camí a tot el sector agrícola afectat de la zona». «Hem intentat donar una solució a una problemàtica que el sector agrícola ens indica des de fa molt de temps i aprofitem l’ocasió per a fer aquesta actuació i millorar la seguretat i el trànsit en aquest camí» ha indicat Domenech.

L’alcaldessa d’Oliva Yolanda Balaguer s’ha mostrat agraïda amb David Morant, alcalde de Piles, per la seua predisposició en el desenvolupament d’aquest projecte «que beneficia al sector agrícola no sols de Piles i d'Oliva sinó de tota la comarca». «Des del govern d’Oliva hem invertit molts recursos en els camins rurals, millorant el trànsit i seguretat viària, la senyalística i l'asfaltat, i aquesta és una actuació més que posem en marxa. Atenem aquesta petició i donem resposta fent de sentit únic el camí Vell de Piles» ha conclòs Balaguer.