Després de les excel·lents xifres de Setmana Santa, l'esdeveniment Mr. Gai Comunitat Valenciana promet deixar un aforament de rècord tant en l'hostaleria d'Oliva com en ocupació de places en tota la comarca. Es tracta d'un dels “esdeveniments més treballats des de la Delegació de Turisme d'Oliva” que arriba com a “ciutat compromesa amb la realitat LGTBIQ i com un focus d'atracció turística on poder gaudir de les seues platges, gastronomia i cultura de manera segura”.

Mr. Gai Comunitat Valenciana 2023 s'ha convertit en tot un reclam per a tot el sector turístic de La Safor ja que, a poques hores de la Gala, la majoria de restaurants, càmpings, hotels i apartaments turístics han penjat ja el cartell de ‘complet’ per a tot el cap de setmana.

La gala presentada per la periodista i col·laboradora Carmen Alcayde i el dissenyador de moda Eduardo Navarrete començarà amb una prèvia dissabte que ve, 29 d'abril, a les 21.00 en el Parc de l’Estació, a càrrec del jove Dj Borja Sant, que donarà pas posteriorment a la Gran Gala a partir de les 22.00, on tindran lloc les actuacions de Kika Lorace, Dj Suri, New Limit, Gisela i l'artista internacional Kate Ryan.

Sobre la 01.00 de la matinada posarem cara al qual es convertirà en el representant de la Comunitat Valenciana per a la gran final del certamen que es durà a terme el divendres 30 de juny a Madrid.

Els finalistes que competiran en l’esdeveniment porten històries de tota mena, que són referència per a molts i moltes joves de la Comunitat Valenciana i de la resta del país.

És el cas de Ramón Betegón, candidat d'Alacant; Paco Moragues, Aitor Jarillo de València, Asier Garay un Enginyer de Programari, Adrián Alonso, metge traumatòleg, Bruno Catalá de Torrevella i un amant dels animals, Andrés Martínez un jove repartidor, entre altres… competiran per a convertir-se en el representant de la Comunitat Valenciana per al certamen de Mr Gai Espanya 2023.