La Regidoria de Cultura, Música i Biblioteques, que dirigix el regidor Julio Llorca, presenta la sisena edició del cicle “Música a la mar” amb una planificació d’actuacions que tindran lloc des de l’últim cap de setmana de juliol fins al 4 de setembre, que es portaran a terme al carrer de Nàpols, a l’Església de la Platja, al carrer de Bellreguard i a la plaça d’Europa. Dins d’aquest cicle musical es troben dues actuacions més roqueres que s’engloben dins del Rock&ROliva.

Els concerts tindran lloc en les següents dades:

Arrancarà el dissabte 30 juliol, amb l’actuació de Les 𝐑𝐞𝐧𝐜𝐚𝐫𝐝𝐬 𝐢 𝐒y𝐦𝐩𝐭𝐨𝐦𝐚̀𝐭𝐢𝐜𝐬, al carrer de Nàpols a les 20 h. Aquest esdeveniment també està dins del Rock&ROliva.

Continuarà el diumenge 31 de juliol, amb l’actuació de l’𝐎𝐫𝐟𝐞𝐨́ 𝐉𝐨𝐬𝐞𝐩 𝐂𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭, que tindrà lloc a l’Església de la Mar a les 20 h.

El divendres 5 d’agost, la 𝐁𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐒𝐢𝐦𝐟𝐨̀𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐝𝐞 𝐥’𝐀𝐬𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐜𝐢𝐨́ 𝐀𝐫𝐭𝐢́𝐬𝐭𝐢𝐜 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐝’𝐎𝐥𝐢𝐯𝐚 actuarà al carrer de Bellreguard, a les 22.30 h.

El dissabte 6 d'agost actuarà el grup de gòspel de ciutat, 𝐌𝐞𝐠𝐨𝐜, al carrer de Bellreguard a les 20 h. El diumenge 7 d'agost tindrà lloc la segona actuació de Rock&ROliva amb el grup 𝐕𝐚𝐧𝐜𝐨𝐮𝐯𝐞𝐫𝐬 𝐢 𝐅𝐥𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠𝐨 𝐓𝐨𝐮𝐫𝐬, que es desenvoluparà al carrer de Bellreguard a les 20.00 h.

El diumenge 14 d’agost, a l’Església de la Mar actuarà la 𝐂𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐒𝐚𝐧𝐭𝐚 𝐂𝐞𝐜𝐢́𝐥𝐢𝐚, a les 20 h. I el següent cap de setmana, en concret el diumenge 21 d’agost, el 𝐠𝐫𝐮𝐩 𝐑𝐚𝐯𝐚𝐥 𝐢 𝐕𝐢𝐥𝐚, amb la colla Sarabanda, actuarà a la plaça d’Europa a les 20 h.

El cicle musical tancarà aquesta edició el diumenge 4 de setembre, a l’Església de la Mar. Amb l’𝐎𝐫𝐪𝐮𝐞𝐬𝐭𝐫𝐚 𝐂𝐥𝐚̀𝐬𝐬𝐢𝐜𝐚 𝐝𝐞 𝐥❜𝐀𝐬𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐜𝐢𝐨́ 𝐀𝐫𝐭𝐢́𝐬𝐭𝐢𝐜 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐝’𝐎𝐥𝐢𝐯𝐚, a les 20 h

El regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Julio Llorca, ha assegurat que “s’ha preparat per tal d’animar un poc l’estiu a la platja d’Oliva, amb bona música. Dins d’aquesta programació musical i cultural cal destacar les bandes i associacions locals que hi participen, la consolidació del Rock&ROliva, i que tots els concerts seran de caràcter gratuït”.