El pròxim divendres 13 de gener a les 20 h el Teatre Serrano acull l’obra “Manifest Antiromàntic” de Pau Berga i Joan Palomares, que reflexiona sobre la possibilitat de l'amor en una època marcada pel consum de cossos en l’era de les noves tecnologies.

L’obra va ser estrenada l’any passat al Teatre Principal de València on va gaudir d’un gran èxit de públic i crítica. Les entrades es poden adquirir a partir de 12 €.

L’obra és una epopeia porno-narcisista sobre la performance de dues persones preparades per a una relació normativa entre xarxes, drogues i sexe. Un espill que reflecteix de manera irònica l'amor digital de l'estètica polida, i fa de la reflexió una experiència profunda, divertida i provocativa. És una obra escènica musical sobre el laberint d'estimar i estimar-nos a ritme de l'electrònica valenciana de Prozak Soup. Aquest relat grupal es compon i narra a través de les experiències reals dels directors, els actors i les actrius.

Com preparem el nostre cos per a ser sensual? Com treballem per a funcionar en el sexe? Com relatem el nostre perfil en Tinder? Què passa amb la festa i les drogues? Què passa si en el sexe no funciona? «Manifest Antiromàntic» respon a aquestes preguntes a través de la música i el teatre. El que en el seu moment va suposar una gran conversa entre Bergas i Palomares ara s'expressa a ritme d’autotune i en un escenari, tot això amb una visió satírica i amb el filtre de l'artificialitat.

La cita de Tinder és només l'excusa per a contar la història de dos joves amb els quals qualsevol podria veure's identificat i provocar una reacció sobre l'època que estem vivint, reflexionant sobre el cos i el gènere en relació amb el món, tot això a través d'un assaig que s'expressa a través de l’electro-òpera, amb un so postmodern i que tracta el tema de la tecnologia i la sexualitat de forma totalment experimental.

Així doncs, música, llums, (des)amor i sexe envolten als protagonistes en una cita pública, en un match amb públic que participa en el relat també, el mateix que quan isca del teatre podrà obrir el seu telèfon i contemplar tal vegada les mateixes escenes que se succeeixen en la rèplica gegant que es mostrava en l'escenari. Un públic que haurà acudit sense voler-ho a una lliçó de sociologia que sembla que haja sigut allotjada en una cosa més semblant a una discoteca que a un teatre.

Les entrades es poden comprar a la Casa de Cultura, a la taquilla del Teatre Serrano (una hora abans de la funció) i de manera online en la web d’instanticket.