La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, en coordinació amb Creu Roja Espanyola, ha posat en marxa un servei gratuït d'ambulàncies i vehicles adaptats per a facilitar el dret a vot a aquelles persones que el necessiten. Aquest servei totalment gratuït, està orientat als ciutadans que requerisquen aquest transport per motius d'edat, malaltia o per trobar-se impedits.

Pot sol·licitar-se des de hui i fins al 25 de maig en el Centre Operatiu Autonòmic de la Creu Roja, trucant al telèfon únic 965918610 (24 hores, de dilluns a divendres) o a través de la bústia de sol·licituds Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.. També pot sol·licitar-se a través del corresponent centre hospitalari, és cas d'estar ingressat, on se l'informarà.

Durant tota la jornada electoral del 28 de maig, els voluntaris i voluntàries de Creu Roja Espanyola recolliran a les persones que hagen sol·licitat el servei en el seu centre hospitalari, residència o domicili, les traslladaran al seu corresponent col·legi electoral i les retornaran al seu lloc d'origen.