Aquest matí, la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, acompanyada per José Vicente Castell, responsable de la Fundació Vicky Foods i Maribel Codina, presidenta d'AECC Gandia, ha presentat hui la campanya solidària Hope Run que se celebrarà el diumenge 27 de novembre a Gandia.

Gil ha explicat els detalls d'aquesta Hope Run: «És una col·laboració amb SOLTI, una fundació per a la investigació contra el càncer que està integrada per més de 450 investigadors. A més, es tracta del primer estudi liderat per pacients amb càncer de mama metastàsic».

Per la seua part, Castell ha expressat que volen donar suport a la campanya de dues formes: «Ajudant, per una part, a difondre tant la cursa com la campanya i, per altra part, acollint aquest divendres la conferència 'Avanços en el tractament contra el càncer de mama'».

Aquesta tindrà lloc a la seu de la Fundació, a Villalonga, a les 19?h i la impartirà el doctor Quino Gavilà, membre de l'equip investigador del grup SOLTI i cap clínic del servei d'oncologia mèdica de l'IVO.

Tal i com ha expressat també Castell, «un dels fins de la Fundació és promoure la investigació i entenem que aquesta iniciativa té un impacte molt positiu en la societat».

Finalment, Codina ha agraït tot el suport que han rebut per part de la Fundació Vicky Foods i de l'Ajuntament de Gandia: «Com sabeu el càncer de mama és un dels que afecta a més homes i dones a Espanya. Tindre aquest suport ens ajuda a continuar fent iniciatives com aquesta per a recollir el nombre més gran de recaptació possible per avançar en la cura d'aquesta malaltia».