La regidora delegada d'Agermanaments, Liduvina Gil, ha rebut hui al Saló Laval de l'Ajuntament de Gandia a l'alumnat d'FP en pràctiques de Laval (França), que tindrà l'oportunitat de treballar durant un mes en empreses hostaleres i de comerç de la ciutat.

En aquesta recepció, la regidora ha estat acompanyada de Bastian Gaellie, representant dels alumnes de Laval, Bernardo Mendieta, representant de Dimendi, Brenda Mínguez, responsable de màrqueting i comunicació de Moll Motor i Miguel Roselló, representant de l'Associació de Pastissers de Gandia.

Es tracta de l'acollida més nombrosa d'estudiants des que es fan aquests intercanvis. Un total de 13 alumnes distribuïts en: Panaderia/pastisseria, que treballaran a Ramiro, Roselló, Pa d'Or, Raül Segura Delgado, David Vizcaíno Arlandis. En comerç estan les botigues Dimendi, Ferragud i Milan i en comercials a Viajes Gandia i Moll Motor.

Gil ha recalcat: «Vull donar les gràcies a les empreses, totes de molta qualitat i sempre a disposició d'aquests alumnes que els ajuden en la seua formació». A més, ha afegit: «En un món globalitzat com el que vivim, donar oportunitats als nostres joves és donar-los eines per poder aconseguir un futur millor».

Per la seua part, tots els membres de les empreses que acolliran els alumnes han coincidit en assenyalar que serà una experiència molt enriquidora per a tots, on es podran desenvolupar en la seua formació i adquirir nous coneixements.