Amb afirmacions com “el amor es imprescindible para educar pero no sólo se puede educar con amor. Hay que poner normas y límites a nuestros hijos e hijas”, el terapeuta familiar Antonio Ríos, va començar la seua ponència el passat 9 de maig al Centre Polivalent, on més de 300 persones assistiren per escoltar aquesta segona vegada que visita Oliva.

En l’anterior ocasió que Ríos va visitar Oliva, el passat 12 de gener, va exposar algunes de les claus per entendre l’adolescència. Com en aquella ocasió, també organitzada pel Gabinet Psicopedagògic Municipal d’Oliva i la Regidoria d’Educació que encapçala la vicealcaldessa Ana Morell, el terapeuta familiar ha tractat de donar en aquesta ponència una visió clara i concreta de la realitat amb què molts pares i moltes mares es troben cada dia per tal de fer factible la convivència dins del nucli familiar.

La jornada va establir la necessitat de limitar la llibertat dels i les joves amb unes normes que de menuts i menudes han de complir, que amb l’edat adolescent, es pot anar negociant, perquè a l’edat adulta, el o la jove siga independent, autònom i responsable i no un “pequeño tirano o pequeña tirana”.

Compartim l’enllaç del vídeo amb la ponència completa que podeu trobar al canal oficial de YouTube de l’Ajuntament d’Oliva: https://youtu.be/NGQZpSdIpGY