La 48 edició del concurs de Fideuà de Gandia que es celebrará el pròxim 8 de juny al Moll dels Borja comptarà amb un jurat d'excepció que atresora tres estreles Michelín i múltiples reconeixements.

Evarist Miralles serà el president del jurat. Miralles és Xef i formador de la xarxa de CdTs de la Comunitat Valenciana. Propietari del Restaurant “Nou cavall Verd” de la Vall de Laguar. També ha sigut nomenat millor Cuiner d'Espanya en 2012.

La resta del jurat estarà format per:

Kiko Moya – Chef del Restaurant L’Escaleta de Cocentaina. Dues estreles Michelin.

Mikel López Iturriaga – Director de “El Comidista” del Pais

Paco Torreblanca – Millor pastisser del Món 2022

Susi Díaz - Propietaria i xef del restaurant La Finca, a Elx. Una Estrela Michelin.

Cabo Primero López Font (Cabocook Xef) – Especialista en alimentació militar pertanyent a l'exèrcit de Terra, presentador de “La safata metàl·lica” programa que s'emet en les xarxes socials de l'exèrcit de terra, dedicat a l'alimentació militar.

Juan Carlos Galbis - Juan Carlos Galbis va ser el primer Xef a aconseguir la Primera Estrella Michelin a la ciutat de València. Coautor de nombrosos llibres de cuina i col·laborador en programes de televisió.

Bernd Knöller – Xef del Restaurant Riff, València. Una estrela Michelin

Rubén Fenollar – Xef privat i formador. Premi Gastronomia Ciutat de València 2023

Marina Vega – Periodista freelance, escriu per a Guia Repsol, Guia Hedonista o Condenast Traveller, entre altres publicacions especialitzades en gastronomia.

Aida Berenguer – Directora de l'Hotel Safari i Tu & Me Resort.

Elia Moltó – Directora de l'Hotel Magic Villaluz.

Beatriz Martínez – Directora del RH Bayren Hotel & Spa.