La directora general de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Júlia Company ha assistit aquest matí acompanyat per l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; la regidora delegada de Comerç, Vicenta Ferrer i representants empresarials, a una nova edició de la Trobada “Clients-Proveïdors” organitzat per l'IVACE amb la col·laboració de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) i la participació d'entitats com la Federació d'Associacions d'Empresaris de la Safor (FAES), la Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida (COEVAL), la Federació Empresarial Alcoià-Comtat (FEDAC) i? l'Associació d'Empresaris d'Ibi i Comarca (IBIAE).

La trobada, celebrada al Museu Faller, a la qual s'han inscrit més de 360 empreses té com a objectiu potenciar les oportunitats de negoci entre empreses de la Comunitat Valenciana ajudant-les al fet que descobrisquen possibles col·laboradors, proveïdors o clients tant en els seus territoris com en la resta de la Comunitat amb els quals començar una relació empresarial.

Després de la visita, Júlia Company ha destacat la importància de «crear sinergies entre empreses i que la pandèmia va posar en relleu ja que moltes empreses no coneixen que en la Comunitat existeixen empresaris que poden ajudar-los i que no fa falta acudir a un altre país per a continuar creixent i oferint nous productes».

Prieto ha volgut agrair a l'IVACE i a les associacions empresarials comarcals que hagen referenciat a Gandia, ja que és un pol econòmic «de primer ordre per la seua capacitat d'organitzar i organitzar-se i fer-ho per a cooperar i establir aliances per a visibilitzar el treball del teixit econòmic».

En la mateixa línia, Javier Cabedo, president de la Comissió d'Assumptes Comarcals de la CEV, ha agraït a l'Ajuntament de Gandia i a l'IVACE l'haver acceptat el repte de continuar aquest projecte en la seua segona edició amb l'objectiu de no haver de buscar a l'estranger tot aquest teixit econòmic que presenta la Comunitat Valenciana.

Finalment, Ramón Soler, vicepresident tercer de FAES ha remarcat el fet que amb aquestes trobades «volem visibilitzar a les empreses de la Comunitat Valenciana i per a això tots hem de fer un gran esforç».