La regidora delegada de Benestar Social, Inma Rodríguez, ha anunciat que la Junta de Govern celebrada ha aprovat un paquet de subvencions directes a cinc entitats que desenvolupen la seua tasca per ajudar a persones en risc d'exclusió social. En total es tracta d'una mobilització de recursos que puja a 129.700 €.

D'aquesta manera, Càritas Interparroquial percebrà 30.000 € a fi de desenvolupar el Pla d'Emergència Social; Creu Roja Espanyola, Assemblea Gandia se'n veurà beneficiada amb 45.000 € destinats a satisfer les necessitats i emprendre projectes d'ajuda als més necessitats; Associació Bunyoleres sense fronteres, 20.700 € perquè puga complir les seues finalitats i projectes; 20.000 € a l'Associació Centre d'Acollida Sant Francesc d'Assís destinada a la realització de les activitats inherents a aquesta entitat i al manteniment en condicions de l'edifici que en constitueix la seu social; la Fundació Nostra Senyora de l'Empar (Preventori) obtindrà una ajuda de 14.000 €.

Després de l'aprovació de l'acord a la Junta de Govern, Rodríguez ha incidit que "el món està passant temps convulsos. Primer va ser una pandèmia global de la qual encara no ens hem recuperat totalment i ara la guerra s'acosta cap a Europa" i ha afegit que aquesta situació ha provocat que moltes persones que ja travessaven una situació difícil "veuen com el seu dia a dia es complica cada mes. Per això l'Ajuntament de Gandia ha d'estar, més que mai, al costat dels que tenen dificultats i recolzant les entitats que es bolquen a proporcionar-los una vida digna".

Per aquesta raó, ha explicat la regidora de Benestar Social el govern municipal i Gandia "no deixarà cap dels seus habitants darrere. En els 2 anys de pandèmia, entre ajudes concedides i impostos i taxes que deixàrem d'ingressar per ajudar els sectors productius, l'Ajuntament de Gandia ha posat sobre la taula prop de 15 milions d'euros" "Seguirem en aquesta línia. Els nostres veïns i veïnes han de tindre la tranquil·litat de saber que hi ha un govern municipal que farà tot el possible per evitar el patiment dels més afectats pels temps convulsos que vivim".