La Regidoria d'Agricultura va organitzar un viatge a la manifestació de Madrid per defensar el camp i tots els costums i tradicions que envolten una forma de viure i una cultura des de fa moltes generacions. El Departament d’Agricultura i AVA (ASSOCIACIÓ VALENCIANA D’AGRICULTORS) han treballat conjuntament per organitzar i coordinar el viatge a la capital per assistir a la manifestació.

El 20 de març s’ha aclamat per totes les associacions organitzadores de la manifestació «per la supervivència de l'agricultura i ramaderia, de la caça, del nostre camp i la cultura i les seues tradicions».

Desenes de milers d'agricultors, ramaders, regants, pescadors, caçadors, petits empresaris de turisme rural i apicultors van omplir el centre de Madrid el diumenge 20 de març en una manifestació sense precedents en la història d’Espanya. La varietat dels participants era d’allò més representativa i tots es van unir amb un mateix lema salvar el camp i mantindre una vida rural digna i de futur.

Els convocants estimen una participació històrica de més de 400.000 persones, que van inundar el cor de Madrid, per reclamar al Govern uns preus justos i, alhora, poder mantindre una vida digna i tindre garantit un futur sostenible i dignificat de tot el sector primari en general.

Des del departament, i el regidor en persona va agrair l’esforç una vegada més a tots i cadascú d’ells per assistir a una manifestació on calia estar i donar suport a totes eixes reivindicacions i patiments que sofrixen els nostres agricultors en el dia a dia i poder donar-los tot el suport i ajuda que siga possible.

Miquel Doménech va declarar que «estar al costat dels nostres agricultors i agricultores i, per descomptat, del nostre camp és primordial perquè estan sofrint problemàtiques que afecten el seu desenvolupament i sostenibilitat en el futur. Hem d'estar units i fer força cap a un camí més sostenible i de futur i que el nostre camp siga un lloc on es puguen mantindre els seus costums i tradicions i on cal dignificar una cultura de generacions com es mereix».