AIGUA BLANCA IV OLIVA

L'Ajuntament d'Oliva ha aprovat finalment la Liquidació definitiva de la Urbanització Aigua Blanca IV (ABIV), un procés que ha durat quasi 20 anys des de l'aprovació de la reparcel·lació.

Aquesta urbanització ha estat marcada per una sèrie de problemes i patiments per als seus propietaris, i ha implicat un treball intens per part de les diferents corporacions municipals al llarg de les dues últimes dècades.

Per a dur a terme la Liquidació definitiva, i atesa la complexitat del procés a causa dels anys transcorreguts i dels problemes urbanístics existents, l'Ajuntament ha comptat amb l'assessorament extern de tècnics i juristes, a més dels informes dels tècnics municipals.

L'alcaldessa d'Oliva, Yolanda Pastor, ha expressat la seva satisfacció per l'aprovació final de la Liquidació i ha agraït l'esforç de totes les persones que han participat en aquest llarg procés, especialment als propietaris afectats per les dificultats de l'ABIV.

Un pas important per a tancar un capítol

L'aprovació de la Liquidació definitiva representa un pas important per a tancar un capítol llarg i complicat en la història d'Oliva. Aquesta actuació permetrà als propietaris de l'ABIV regularitzar la seva situació i accedir a tots els serveis públics.

L'Ajuntament d'Oliva ha reiterat el seu compromís per a continuar treballant per a millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes, i per a resoldre els problemes urbanístics pendents al municipi.

Informació d'interès per als propietaris

L'Ajuntament d'Oliva ha informat que la Liquidació definitiva de l'ABIV serà publicada en el BOP en els pròxims dies i que tots els propietaris afectats seran notificats individualment. A més, l'Ajuntament ha posat a disposició dels propietaris un servei d'atenció al públic per a resoldre qualsevol dubte que puguen tenir sobre aquest assumpte.