El Palau Ducal celebra el centenari de la seva església

El Palau Ducal de Gandia celebra el centenari de la fundació de l'església del Sagrat Cor dels Jesuïtes amb un programa especial de visites guiades.

L'església, obra de l'arquitecte Manuel Peris, va ser inaugurada el 29 de maig de 1924. Per a commemorar aquesta data, el Palau Ducal ha organitzat dues visites guiades gratuïtes el mateix dia 29 de maig. A més, durant tot el mes de juny, totes les persones que adquireixin una entrada de visita guiada al Palau Ducal podran gaudir d'una visita gratuïta a l'església.

Programa de visites guiades:

Dimecres 29 de maig: Dues visites guiades gratuïtes a l'església del Sagrat Cor dels Jesuïtes, a les 11:00 i 17:00 hores.
Dissabtes de juny: Visita gratuïta a l'església amb l'entrada de visita guiada al Palau Ducal.


Informació i reserves:

Les visites guiades es poden reservar a través de la pàgina web del Palau Ducal: https://www.palauducal.com/en/ o en la taquilla del Palau Ducal.

Fira i Festes 2024:

Com a part de la programació de la Fira i Festes 2024, el Palau Ducal oferirà visites guiades especials a l'església del Sagrat Cor dels Jesuïtes. La informació sobre aquestes visites es publicarà properament a la pàgina web del Palau Ducal.

El Palau Ducal convida a tota la població a participar en aquestes activitats i a conèixer un dels monuments més emblemàtics de Gandia.

Sobre l'església del Sagrat Cor dels Jesuïtes:

L'església del Sagrat Cor dels Jesuïtes de Gandia és una obra d'estil neogòtic, amb una façana de pedra tallada i una cúpula central. L'interior de l'església està decorat amb frescos i vitralls. L'església va ser construïda pels jesuïtes, que van arribar a Gandia al segle XVI. Actualment, l'església forma part del conjunt monumental del Palau Ducal i està oberta al públic per a visites.