L’Ajuntament d’Oliva a través de la Regidoria de Comerç, que dirigeix l’alcaldessa Yolanda Balaguer, ha iniciat aquest dimarts 22 de novembre una campanya per incentivar el consum de proximitat als establiments del Mercat Municipal. La campanya posarà en circulació 400 bons descompte que la ciutadania podrà adquirir al mateix mercat des d’aquest mateix dia fins al 24 de novembre o fins a esgotar l’estoc. Així mateix, es podran consumir fins al 17 de desembre, «unes dates idònies per anticipar les compres de Nadal o altres festius.» Ha assenyalat l’alcaldessa.

En aquest sentit, l’objectiu de la campanya és, per una banda, «fomentar les vendes al comerç local, i per tant el consum de proximitat, i enfortir el teixit d’establiments xicotets». Per altra banda, «es busca promoure l’estalvi de les famílies d’Oliva, en una època on les despeses augmenten de manera notòria» i, per últim, «potenciar el Mercat Municipal d’Oliva com un espai que congrega una oferta amplia i diversa de xicotets comerços que venen productes locals i de gran qualitat.» Ha declarat Yolanda Balaguer.

Des de la Regidoria de Comerç «valorem molt positivament aquesta iniciativa que per primera vegada posa en circulació bons descompte perquè la ciutadania consumisca als establiments del Mercat Municipal, un espai emblemàtic de la nostra ciutat que també mereix el seu protagonisme.» «Esperem que la campanya supose un impuls per al petit comerç, una oportunitat per potenciar el mercat municipal i un estalvi significatiu per a les famílies d’Oliva» ha declarat Balaguer, alcaldessa i que també està al càrrec del departament.