La Regidoria d’Esports, encapçalada per Yolanda Navarro, els Serveis Esportiusi els clubs esportius d’Oliva han organitzat una gimcana esportiva per a celebrar el Dia de la Dona, el pròxim 8 de març. Més de 100 xiquetes federades de cada escola esportiva d’Oliva, d’entre 11 i 15 anys, participaran en aquesta gran celebració esportiva, i es dividiran en 10 grups per a competir.

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha explicat que “des de la Regidoria d’Esports i els clubs s’han organitzat 10 proves que se situaran en diferents espais del recinte esportiu municipal. Concretament, en el pavelló hi haurà 3 proves, en la gespa natural una altra, en la pista de bàsquet es desenvoluparan dues proves, en la pista d'handbol 2 més i per últim, en la gespa artificial les dues finals”.

A més, Yolanda Navarro ha afirmat que: “En tractar-se d’una celebració pel dia de la dona, els grups que competeixen tindran noms de dones esportistes, que es convertiran en un referent per a les xiquetes que hi participen en aquesta gran gimcana”.

La durada de la gimcana serà de dues hores i els grups de xiquetes hauran de superar nombroses proves. En concloure l’activitat, totes elles rebran una camiseta commemorativa del dia de la Dona, que està patrocinada per la regidoria d’Esports. A més, l’equip guanyador tindrà un regal.

Per finalitzar aquesta gran celebració, hi haurà festa amb música i un xicotet àpat per a totes les participants.

La gimcana commemorativa pel Dia de la Dona ha estat organitzada per la Regidoria d’Esports, Serveis Esportius Municipals, el Club de Voleibol d’Oliva, el Club d'Handbol d’Oliva, el Club de Bàsquet Oliva, RitmOliva i la Colla Esportiva Corriol.

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha agraït a tots els clubs la seua involucració no tan sols en la gimcana del 8 de març, sinó també en totes les activitats que s’organitzen per promoure la igualtat i l’esport.