L'Ajuntament d'Oliva anuncia que Lilian Nacher s'ha incorporat com a nova Cap de Servei Tècnic del Departament d'Urbanisme. Aquesta destacada arquitecta se suma al nostre equip tècnic reforçat, que ha triplicat la seva mida en recent temps segons el pla establert pel Cap d'Àrea, Guillermo Sancho.

Amb la incorporació de dos arquitectes, a més de la nova cap del servei, el departament ha pogut enfortir significativament les seues capacitats. Aquest creixement és part d'un procés de redistribució del personal de l’Ajuntament d’Oliva per a reforçar l’administració i millorar els serveis públics que es presten des de l’administració local. A més a més, l’Ajuntament d’Oliva compa amb una renovada direcció que té l’encàrrec d'orientar el futur d'Oliva cap a una gestió urbana més eficient i sostenible.

La designació de Lilian Nacher com a Cap de Servei Tècnic és un pas clau en aquesta direcció ja que el primer encàrrec que té és el de simplificar els procediments perquè siguen més senzills per als ciutadans i més àgils de tramitar al departament. L’alcaldessa d’Oliva Yolanda Balaguer ha volgut subrayar la importància d’aquesta nova incorporació a l’administració local per enfortir el departament d’urbanisme i millorar el desenvolupament de l’activitat municipal i el funcionament de l’administració. «No és fàcil pero estem aconseguint consolidar un dels departaments més importants i alhora amb més necessitats d’aquest Ajuntament i és amb actuacions d’aquesta índole com ho fem possible» ha declarat l’alcaldessa Balaguer.

Lilian es suma a les recentment incorporades dues Tècniques de Gestió A2, dos Tècnics de Medi Ambient, dos Administratives i dos Auxiliars. Tot aquest personal reforça el compromís del Departament d'Urbanisme per millorar i facilitar els serveis als ciutadans.

“Estem molt contents i contentes i estem segures que els passos que estem fent milloraran el funcionament del departament, ja que el primer encàrrec de Lilian serà la simplificació dels procediments per fer més àgils les tramitacions” explica Josep Escrivà, Regidor de RRHH.

«Aquesta mesura està dissenyada per a millorar l'eficiència del departament i per a facilitar el desenvolupament urbà de la ciutat. Així, continuarem avançant amb el pla marcat, treballant per aconseguir que Oliva siga una ciutat encara millor per a viure» ha conclós Escrivà.