La Regidoria de Salut de l’Ajuntament d’Oliva que dirigeix Miguel Monzonís, va organitzar, ahir dijous 23 de febrer, les VI Jornades de Salut Pública conjuntament amb el Centre de Salut de la població i el seu equip sanitari.

Aquesta edició va omplir la Casa de la Festa amb més de 70 persones que es van congregar en unes jornades que es consoliden en el calendari d’activitats programades per a la ciutadania i en la que es van tractar d’una manera amena, divertida i motivadora, temes que afecten i preocupen especialment a la Gent Gran, com ara l’alimentació saludable, la conservació de la medicació i els tractaments mèdics, o la vacunació i la sexualitat en la tercera edat.

La regidora de Gent Gran i vicealcaldessa d’Oliva, Ana Morell va agrair “l’enorme esforç que el Departament de Salut i el Centre de Salut d’Oliva fan per organitzar aquestes jornades que sense la implicació i recolzament del regidor de l’àrea, Miguel Monzonís , no es podrien dur endavant i amb la continuïtat que hem aconseguit en aquesta legislatura tractant de millorar la salut i benestar de les nostres persones més grans” va manifestar la vicealcaldessa d’Oliva.

Per la seva banda, l’edil de Salut Pública, va remarcar “la importància d’aquestes jornades i la mobilització de la Gent Gran per tal de mantindre una qualitat de vida òptima, estable i que ens permeta seguir gaudint de la seva experiència en la vida, com a fills i filles, com a nets o netes. Seguim treballant coordinats amb el Centre de Salut i amb la Regidoria de Gent Gran, per tal de fer arribar un missatge positiu i de motivació per a totes aquelles persones que vulguin millorar la seva salut i benestar, mitjançant senzills consells que poden aplicar en el seu dia a dia”

La xerrada, que va tindre una grandíssima acollida de públic, va reunir a més de 70 persones que participaren activament en tots els temes proposats i quedaren amb ganes de més consells i recomanacions. En les pròximes setmanes, tindrà lloc una nova jornada de Salut Pública. Concretament el dijous 30 de març. També a la Casa de la Festa.

Després de les ponències, va tindre lloc un berenar saludable, en línia amb els consells explicats en la primera de les xerrades i que va ser del gust de tot el públic que va assistir ahir a la Casa de la Festa.