Gandia, 3 de juny de 2024 - El proper divendres 7 de juny, a les 19.00 h, el pati d'Armes del Palau Ducal dels Borja de Gandia acollirà l'espectacle poètic i musical "Veus que reciten Estellés", en commemoració del centenari del naixement del poeta valencià Vicent Andrés Estellés (1924-2024).
Aquest recital, organitzat pel Ministeri de Cultura (a través de la Direcció General del Llibre, del Còmic i de la Lectura) i l'Institut Municipal d'Arxius i Biblioteques (IMAB) de l'Ajuntament de Gandia, s'emmarca dins la programació de la celebració a la ciutat de l'Any Estellés Gandia.

Un homenatge a través de la veu i la música

"Veus que reciten Estellés" comptarà amb la participació de cinc dones poetes de diferents territoris de l'Estat: Yolanda Castaño (Santiago de Compostel•la), Rocío Acebal (Oviedo), Marta Mori (Gijón), Leire Bilbao (Ondarroa) i Àngels Gregori (Oliva). A més, l'espectacle tindrà la música en directe del valencià Borja Penalba, qui cantarà els versos d'Estellés.

Un acte per a recordar i celebrar la figura d'Estellés

Vicent Andrés Estellés va ser un dels autors valencians més importants del segle XX. La seva obra, marcada per un compromís social i polític, va retratar la realitat del País Valencià durant la dictadura franquista i la Transició.

Amb aquest espectacle, es pretén homenatjar la figura d'Estellés i donar a conèixer la seva poesia a un públic ampli. "Veus que reciten Estellés" és una invitació a gaudir de la paraula i la música en un entorn únic com el Palau Ducal dels Borja de Gandia.

Entrada lliure

L'entrada a l'espectacle és lliure i limitada a l'aforament del pati d'Armes. Es recomana arribar amb antelació per a assegurar una bona localitat.