Fira motor Oliva 2024

Oliva se prepara per a acollir un dels esdeveniments més importants del sector automobilístic de la Comunitat Valenciana: la Fira del Motor i Maquinària Industrial. La 34a edició d'aquesta cita tindrà lloc del 28 al 30 de juny al recinte firal a l'aire lliure del passeig d'Oliva (Lluís Vives, Alcalde Juan Sancho i Joan Fuster).

Una fira completa amb propostes per a tots els gustos

La Fira del Motor d'Oliva és una cita ineludible per a tots els amants dels motors. En ella es podran trobar una àmplia gamma de vehicles, des de cotxes nous, de quilòmetre zero i d'ocasió de les primeres marques, fins a motos, furgonetes, maquinària industrial i agrícola, productes per a la llar amb motor, accessoris i serveis de rentat de vehicles. A més, enguany s'hi tindrà una presència destacada de vehicles elèctrics i híbrids, una tendència en auge que cada vegada guanya més adeptes.

Novetats per a aquesta edició

La Fira del Motor d'Oliva d'enguany arriba amb diverses novetats que la fan encara més atractiva. Entre elles, destaca el nou recorregut de la volta turística en moto de la 18a Matinal Motera, que tindrà lloc el diumenge 30 de juny. A més, s'exposaran els carretons guanyadors de la XV Baixada de Carretons del Raval d'Oliva i es podran conèixer els nous vehicles del servei de recollida de residus i neteja urbana d'Oliva.

Un espai ampli i segur

La Fira del Motor d'Oliva se celebra en un recinte firal de 14.000 metres quadrats, completament tancat i vigilat, cosa que garanteix la comoditat i la seguretat de tots els visitants.

La fira estarà oberta al públic en el següent horari:

Divendres, 28 de juny: de 19.00 a 22.30 h.
Dissabte, 29 de juny: de 10.00 a 14.30 h i de 18.00 a 22.30 h.
Diumenge, 30 de juny: de 10.00 a 14.30 h i de 18.00 a 22.30 h.
L'entrada a la fira és gratuïta.

Un programa d'activitats complet

A més de l'exposició de vehicles i maquinària, la Fira del Motor d'Oliva comptarà amb un programa d'activitats paral·leles per a tots els públics. Entre elles, destaca l'actuació de l'Associació Art i Dansa d'Oliva el dissabte 29 a les 20.00 h a l'escenari de la parada de taxis, i l'espectacle d'acrobàcies sobre dues rodes amb Emilio Zamora i Eduardo Rodríguez el diumenge 30 a les 13.00 h.

No et perdis la Fira del Motor i Maquinària Industrial d'Oliva!

Del 28 al 30 de juny, Oliva es convertirà en el punt de trobada ideal per a tots els amants dels motors. Una cita ineludible per a descobrir les últimes novetats del sector, gaudir d'un complet programa d'activitats i aprofitar els descomptes especials que ofereixen els expositors.

https://www.oliva.es/va/noticia-evento/oliva-presenta-xxxiv-fira-del-motor-i-maquinaria-industrial-els-dies-28-29-i-30-juny