Foto: Paco Martí.
Enlace IVOOX: https://go.ivoox.com/rf/129602403

FotoespaiGandia (FEG) inaugura una nova etapa amb l'obertura d'una nova sala d'exposicions al Passatge Brunel. En aquest espai, s'exposaran de forma periòdica mostres de fotografia de petit format, començant amb una selecció del treball del fotògraf Paco Martí.

Un recorregut per la història del FEG

FotoespaiGandia va néixer fa ja 15 anys amb l'objectiu d'organitzar activitats i esdeveniments relacionats amb la fotografia, especialment centrats en la fotografia d'autor. Al llarg d'aquests anys, el FEG ha programat exposicions, conferències i ha publicat diversos volums de la col·lecció Efímer.

Una nova etapa amb un nou espai

La inauguració de la nova sala d'exposicions marca l'inici d'una nova etapa per al FEG. En aquest espai, s'oferirà un programa d'exposicions de petit format que permetrà als visitants descobrir la obra de fotògrafs emergents i consolidats.

Paco Martí: el fotògraf que inaugura la nova sala

La primera exposició de la nova sala d'exposicions del FEG està dedicada al treball del fotògraf Paco Martí. Martí, nascut a Castelló de la Plana el 1956, és un fotògraf reconegut amb una àmplia trajectòria en el món de la fotografia. La seva obra ha estat exposada en diversos espais d'art i forma part de col·leccions públiques i privades.

Una exposició intimista i poètica

En aquesta exposició, Paco Martí ens convida a conèixer alguns dels seus treballs més intimistes i poètics. A través de les seves fotografies, podrem endinsar-nos en el seu univers personal i gaudir de la seva sensibilitat artística.


No et perdis l'oportunitat de descobrir la nova sala d'exposicions del FEG i la fascinant obra de Paco Martí!


Más detalles en la entrevista que realizamos en Onda Cero Gandía a Pep Aparisi

https://go.ivoox.com/rf/129602403