La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, encapçalada per l’alcadessa d’Oliva en funcions, Yolanda Balaguer, ha organitzat la XXXIII Fira del Motor i Maquinària Industrial d'Oliva, a través de l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial i amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La Fira del Motor tindrà lloc l’últim cap de setmana de juny, del 23 al 25, en el recinte firal a l’aire lliure del passeig d’Oliva (Lluís Vives, Jaume I, Alcalde Juan Sancho i Joan Fuster). 

Aquest recinte estarà obert al públic en el següent horari:
    • Divendres, 23 de juny: de 19.00 h a 22.30 h.
    • Dissabte, 24 de juny: de 10.00 h a 14.30 h i de 18.00 h a 22.30 h.
    • Diumenge, 25 de juny: de 10.00 h a 14.30 h i de 18.00 h a 22.30 h.

Aquest esdeveniment compta amb la participació de més de 30 expositors amb totes les marques d’automoció i vehicles a motor del mercat, amb vehicles nous, de quilòmetres zero, d’ocasió, vehicles elèctrics i híbrids, maquinària industrial i productes i accessoris per als automòbils així com empreses relacionades amb el sector del motor. 

El recinte firal és un espai ampli, tancat i vigilat per tal d'assegurar aforaments i el compliment de les mesures de seguretat.

A més incorpora una exposició del Concurs de Carretons premiats els passat dissabte en la tradicional Baixada de Carretons, organitzat per les associacions del Barri del Pinet i del Raval-Gerreria, es podran vore exposades els carretons dels participants així com l’Institut IES Gabriel Ciscar, amb les les seues creacions de robòtica i altres associacions benèfiques que s’uneixen a aquesta fira per donar a conèixer la gran tasca social que porten a terme com el Bastidor, Creu Roja i Espurna que ens conviden a col.laborar en les seues iniciatives.

XVII MATINAL MOTERA – OLIVA 25 DE JUNY 2023

La matinal motera comença amb un desdejuni popular a partir de la 8.30, amb recepció de participants i lliurament de samarretes, i amenitzat amb música en directe.

A continuació té lloc una marxa controlada de tots els participants moteros pels voltants de la Fira del Motor, i recorregut per les platges d'Oliva per la zona del sector 5, per a finalment retornar al Parc de L'Estació, on es realitzen actuacions de simulador de Moto GP, i un espectacle de motos a càrrec d'Eduardo… (em falta el cognom).

Un complement de la Fira del Motor d’Oliva amb gran tradició que junt amb l'exposició de vehicles i maquinària industrial dinamitza no sols el sector comercial del motor sino que dinamitza el turisme amb la repercusió econòmica que representa al voltant de la ciutat d’Oliva en el sector hostaler i gastronòmica, un impuls econòmic de primer ordre.