Les Regidories de Benestar Animal i de Joventut, que dirigeix en funcions, Anna Mena, conjuntament amb l’Associació de Voluntaris en defensa d'animals maltractats i abandonats. i Protectora d'animals d'Oliva (VEDAMA), van organitzar el passat dissabte 10 de juny, la OLIVA’S PETSHOW, una passarel·la de “moda” per a gossos i altres activitats com la piscina per a mascotes o demostracions de diferents temàtiques d’entreteniment per a famílies i animals domèstics.

Amb una gran participació de gent que es va congregar en el passeig de la Platja de la Mitja Galta d’Oliva a les 19 hores, donava inici a l’esdeveniment amb animació musical amb el presentador Toni Arribas, creant un gran ambient que va facilitar que les persones, acompanyades per les seues mascotes o no, s'aproparen fins el circuit d’activitats preparades.
 
Entre d’altres hi havia stands d’informació de la pròpia VEDAMA i tota l’activitat que realitza durant tot l’any, així com d’altres col·lectius i associacions que van voler unir-se a la festa per la conscienciació del tracte digne i responsable amb els nostres animals de companyia.
 
També va participar d’aquesta jornada la il·lustradora del cartell de la jornada, Anna Gisbert qui va realitzar el retrat d’algunes persones amb les seues mascotes per immortalitzar un instant molt entranyable.  A més, també es va instal·lar un videomató amb el que la gent posava de forma molt animada amb amics, amigues i mascotes davant un mòbil que els grabava, mentres els hi rodejava creant una animació molt divertida i original.
 
A la fi, es va donar pas a la passarel·la canina de totes aquelles persones que van inscriure als seus gossos i gosses per a disputar el concurs i a continuació es van presentar, per part de VEDAMA alguns dels exemplars que a dia de hui estan en les instal·lacions de la protectora i que necessiten de forma urgent, famílies d’acollida.
 
El concurs va finalitzar amb tres guanyadors, que van fer una representació i van contar la història personal del animal i el seu propietari o propietària, la temàtica amb la que anaven disfressats i l’acció conjunta que van realitzar.  
 
La valoració de la regidora en funcions de Benestar Animal i de Joventut, “ha sigut molt positiva ja que va ser una vesprada festiva, reivindicativa i educativa. Vull agrair a totes les associacions i persones que van fer possible aquest esdeveniment i que a més, estan vinculades en el benestar dels nostres animals. Aquesta activitat novedosa desitgem que tingui continuïtat per poder ficar en valor a totes les persones que fomenten l’adopció i la cura dels nostres animals ”, ha comentat Anna Mena.