El passat dissabte va tindre lloc l'acte d'investidura en el que s'ha aprovat la incorporació de Yolanda Pastor com a nova alcaldessa d'Oliva, substituint així a Yolanda Balaguer Pericàs, fins ara alcaldessa i representant del grup Compromís.

No obstant això, des de PRO s'ha considerat que per iniciar la reforma de la ciutat i prendre decisions importants per al futur d'Oliva cal garantir l'estabilitat amb una majoria plenària suficient per fer-ho possible. 

Així, PRO i UCIN, les dos formacions locals, apleguen a un acord de legislatura.

En l'acte de presa de possessió, la nova alcaldessa ha manifestat "sentir-se molt agraïda per la confiança atorgada i assegura assumir amb gran entusiasme aquesta nova etapa".

Yolanda Pastor ha expressat: "Hi ha molta feina per fer i la ciutadania ens ha donat eixa responsabilitat i amb l'equip de PRO i UCIN farem tot el que estiga a les nostres mans per fer-ho possible. És el moment d'un govern que pose Oliva en el centre. Amb un ordre de prioritats clar i coherent, en el que les necessitats dels veïns i veïnes d'Oliva siga el principal".

Salvador Llopis (UCIN): "Per a l'equip d'UCIN Oliva, i a mi com a líder d'esta agrupació, li agraïsc a Yolanda Pastor que haja encertat en la nostra elecció per a portar a terme este canvi necessari en tots els nivells, tan polític, com d'estabilitat i de gestió".

Pròximament s'informarà del repartiment d'àrees entre els distints regidors i del Programa de Ciutat.

Per altra banda, s'ha felicitat a totes les forces polítiques que han concorregut a aquestes eleccions i al personal de l'administració, forces de seguretat i membres de les taules electorals pel pacífic transcurs de la jornada electoral del 28M que ha transcorregut amb total tranquil·litat i normalitat.

Cal felicitar especialment a totes les formacions polítiques que formarem la corporació municipal 2023-2027.

L'objectiu del nou govern local és poder dur a terme els projectes planificats i aconseguir, amb molt de treball i molta il·lusió, un ajuntament útil, que ajude i que estiga prop de la seua gent i aconseguisca un poble més net.